Halkbank’tan KOBİ’lere özel internet sitesi

Halkbank’ın KOBİ’lere özel hazırladığı internet sitesi yenilenen içeriğiyle yayında.

İş Dünyası Yorum: 0 / 2 Ekim 2013 18:18
Halkbank’tan KOBİ’lere özel internet sitesi
-A +A

İnternet sitesini yenilerken KOBİ'lere doğrudan ulaşmayı hedefleyen Halkbank, kolay kullanım özelliği sayesinde KOBİ'lerin ürün ve hizmetlerden, güncel haber akışına kadar birçok bilgiyi kolaylıkla edinmesini sağlıyor. KOBİ'ler www.halkbankkobi.com.tr adresinde yer alan "hemen başvur" modülü aracılığıyla bazı ürünlere hızlı ve kolay başvuru yapabiliyor. KOBİ'ler için tasarlanan internet sitesinde esnaf ve sanatkârlar ile kadın girişimcilere özel hazırlanan sayfalar da yer alıyor.

Halkbankkobi.com.tr adresinden ulaşılan sitenin KOBİ'lere yönelik en geniş içeriğe sahip dijital platform olduğunu belirten Halkbank Esnaf ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Taner Aksel sözlerine şöyle devam etti:

"Sanayileşmenin artmasında ve kalkınmanın sağlanmasında KOBİ'lerin önemli bir role sahip olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle Halkbank olarak kurulduğumuz günden bu yana KOBİ'lere sunduğumuz desteği devam ettirdik. Bu çerçevede son olarak KOBİ'ler için tasarladığımız internet sitesinin içeriğini daha da zenginleştirdik. Yenilenen internet sitemizle KOBİ'lerin güncel ve doğru bilgiye ulaşmalarına ve sorunlarına yönelik çözüm arayışlarına katkı sağlayacak bir projeye imza attık."


HALKBANK'TAN KOBİ'LERE ÜCRETSİZ ONLİNE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Halkbank KOBİ internet sitesi, üyelerine ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Halkbank müşterisi olmayan KOBİ'lerin de üye olabildiği internet sitesinin "Uzmana danışın" modülü üzerinden ücretsiz danışmanlık hizmetlerinden yararlanma fırsatı sunuluyor. Ayrıca, sitede yer alan KOBİ Akademi Platformu'nda KOBİ'lere yönelik ücretsiz mesleki eğitimler de veriliyor. Pazarlama, işletme yönetimi, muhasebe gibi konularda sanal ortamda verilen bu eğitimler ile işletmelerin performansının ve hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.

İnternet sitesinde yer alan KOBİ TV üzerinden Halkbank'a özel hazırlanan sektörel röportajlar yayınlanırken, Kadın Girişimci sayfasında başarılı kadın girişimcilerin röportajlarına yer verilerek kendi işini yapacak kadın girişimcilere yol gösterilmesi amaçlanıyor.
Anahtar Kelimeler : halkbank,
Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Dikkat Çekenler
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

Sayfalar
Duyurular
Linkler
Arşiv
Ziyaretçi Defteri
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...